SHIKONI TV LIVE

Fillimi i vitit shkollor ne gjuhë shqipe

10.09.2017

Me datë 10.09.2017 duke filluar nga 11:00 nisë mësimi në Shkollë Shqipe "Naim Frashëri" Oslo

Kolegjiumi i arsmtarëve pranë kësaj shkolle kërkon që prindërit t`i sjellin fëmijët e tyre në mësime që ata më pastaj të jenë të mirë edukuar dhe arsimuar pra, në frymë kombëtare!

Adresa ku shkolla zhvillon aktivitetet e saja eshtë në lokalet e Qendres Islamike Kulturore Shqiptare në Oslo sëbashku me Shkollën e Mësim-Besimit.

Adresa: Sverres gate nr. 8 Oslo

 

Mësimi në këtë datë fillonë për të dyja shkollat, prandaj mirë se na vini, prindër dhe nxënës të dashur!

Ankara Özel Lise Ankara Özel Okul ankara psikolog


Ushqim tradicional në Holmlia

19.05.2017

park and go voucher2017 cheap park & go voucher oak furniture solutions voucher

Prezantimi i shqiptarëve me stand shitjeje ushqimi tradicional në Lusetjerndalen në Holmlia/Oslo,më 20 dhe 21 maj 2017!

Në kuadër të Panerai replica watches festivalit vjetor që mbahet ne Holmlia ku organizatorë janë VÆR STOLT, kësaj radhe mundësia i jipet edhe Shoqatës Rilindja, përkatësisht Radio Rilindja në Oslo që të marrë pjesë në luxury replica watches shitjen e ushqimit tradicional shqiptarë! 
Kjo u arrit falë znj. Dinore Cakaj (politikane shqiptare ne Arbeiderpartiet) që e pa shum të arsyeshme që Radio Rilindja të ndihmohet në këtë drejtim duke e vleresuar lartë kontributin serioz te stafit të radios!

park and go voucher2017 cheap park & go voucher oak furniture solutions voucher

Festivali do të mbahet me datë 20 dhe 21 maj 2017 ( e shtunë dhe e diel) pra neser dhe swiss replica watches pasnesër, duke filluar nga ora 13:00 dhe do te zgjasë deri me ora 21:00

Sponzorë pjesmarrjeje ne kete eveniment internacional janë:
Rema 1000 Jordal, Rema 1000 Sogn, Rema 1000 Thorvald Meyersgate,  QIKSHN-ja,cheap iwc replica KLUBI I FUTBOLLIT RILINDJA dhe Shoqata Ryen
( Mundësinë e keni edhe ju qe deshironi te na ndihmoni duke sjell ushqime tradicionale sikurse po i paraqesim ne foto, sepse ushqimet qe nuk na perkasin neve omega replica shqiptareve nuk kemi te drejte t`i rolex replica watches cheap rolex replicashesim)

Shpresojmë të na vizitoni dhe perkrahni në këto dy ditë, sepse me nje luxury replica watches fjalë po prezantojmë kulturën tonë si shqiptarë dhe njëkohësisht deshirojmë t`i omega replica watches krijojmë një buxhet simbolik Radio Rilindjes në Oslo!

Për informata më të hollësishme drejtohuni ne këtë TAG Heuer replica watches numer: 911 10 838

 

inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper

inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper rolex replica watches manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper

 

                      Rilindja Video Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

 

 

                         Rilindja Nett Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

       Radio Rilindja Oslo cdo të premte 20.00 - 23.00