SHIKONI TV LIVE


Tabela e ekipeve në turneun e radhës!

20.11.2014

Sot në lokalet e KF Rilindja orologi rolex replica në Oslo të cilët edhe janë bartës të turneut tradicional  Adem Jashari-Drøbak, u arrit hudhja e shortit dhe ndarja e lojrave!

 

 

inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper


Turniri tradicional "Adem Jashari" Oslo

15.10.2014

Te nderuar adhurues te Futsalit,

Si edhe viteve tjera kemi nderin te ju njoftojme qe turiniri patek philippe replica uk tradicional «Adem Jashari» do te mbahet me 22-23 nentor.
Organizues te turnirit jane KF Rilindja se bashku me stafin e gjere te personave qe kan qene pjese e ketij turniri ne 10 vitet e fundit.

Paraqitja e ekipave behet nga data 15.10.2014 -15.11.2014 ne numrin e telefonit: 971 50 823
Pagesa eshte 1500 kr. per ekip, dhe mund te behet ne konto: 0540.08.55198

Shorti do hudhet te dielen me daten 16.11.2014 replica watches

Rilindjafk.no - www.kosovalbaner.com - www.albaner.no 

inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper
 

                      Rilindja Video Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

 

 

                         Rilindja Nett Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

       Radio Rilindja Oslo cdo të premte 20.00 - 23.00