SHIKONI TV LIVE

Tadiq dërgon “mesazhe paqeje� nga Deçani

Presidenti i Serbisë, Boris Tadiq, nga Manastiri i Deçanit, ku po qëndron
17.04.2009

“Kam vetëm një porosi në këtë ditë hidhërimi dhe shprese njëkohësisht, për botën luxury replica watches e krishterë. Kam vetëm porosi paqeje; paqe për serbët, shqiptarët, për të gjithë që jetojnë në Kosovë, në Serbinë tonë... Pa besuar në paqe nuk mund të jetojmë normalisht”, ka thënë presidenti i Serbisë me të përfunduar ceremonia, me rastin e kremtes se Pashkëve ortodokse.


 

                      Rilindja Video Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

 

 

                         Rilindja Nett Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

       Radio Rilindja Oslo cdo të premte 20.00 - 23.00