SHIKONI TV LIVE

Kuvendi vjetor në klubin e futbollit "RILINDJA" Oslo!

21.03.2011

Kryesia e klubit ë lartëpërmendur futbollistik, repliche orologi di lusso informon gjithë antarësinë dhe simpatizantët

 e sajë se më datë 03. PRILL 2011 në ora 15:00 do të mbajë kuvendin vjetorë.

Adresa: Grenseveien 32 A; 0958 OSLO


Klubi i futbollit Rilindja IL- Oslo, mbanë kuvendin vjetor!

28.05.2010

Klubi futbollistik Rilindja më datë 30. maj 2010 ditë e diel duke filluar nga ora 15:00 do të mbajë mbledhjen vjetore me gjithë antarët e klubit.

Në kët takim do të shqyrtohet raporti vjetor ne hyrje dhe dalje ne vitin e kaluar dhe buxheti i vitit 2010.

Adresa: Grenseveien 32a (ne lokalet e QIKSH-it) ne Oslo

Klubi futbollistik Rilindja tashmë posedon edhe web-faqen e saj http://rilindjafk.no 

 Informohu më teper duke klikuar ne web-faqen e lartë përmendur.


TURNIR HUMANITAR NË FUTBOLL TË VOGËL NË HALDEN!

16.03.2010

“T`i  ndihmojmë të pa strehët në Kosovë”

Shqiptarët në Halden të Norvegjisë me vet iniciativë, këto ditë  kan grumbulluar afro 80.000 kr.  Qëllimi i këtij grumbullimi është që ata dëshirojnë t`i ndërtojnë një shtëpi ndonjë familje shqiptare në Kosovë që janë të rrezikuar ekonomikisht dhe nuk kanë kulm mbi kokë.

Në kuadër të këtij akcioni humanitar ata do të organizojnë turnirin në fjalë me datat:

1 dhe 2. Maj 2010, duke filluar nga ora 09:00

Adresa: Hjortsberghallen; Braveien 67; 1784 HALDEN

Dëshirojmë që të na paraqiten sa më shumë ekipe dhe të grumbullojmë edhe më tepër ndihma materiale per t`ia siguruar një jet më të mire të varfërve në Kosovë.


Iniciatorë dhe organizatorë:

MEXHID MEROVCI  0046 720 497 503
NASER TURKAJ       0047 952 115 47


 Hjortsberghallen

 Braveien 67, Halden 1784
 01-02   MAJ   2010, nga ora 09:00


Manifestim sportiv në Drøbak

30.11.2009

Turniri tradicional “Adem Jashari” në Drøbak realizon takimin sportiv t per të 7 herë në Drøbak. Solemnisht u shënua 28 Nëntori dita e Flamurit dhe ditëlindja e komandantit legjendar Adem Jashari, ku edhe vet turniri mban emrin e tij.


TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL NË DRØBAK

17.10.2009

Me rastin e  ditës së 28 nëntorit, ditës kur Ismail Qemajli ngriti flamurin kombëtar ne Vlorën heroike, njiashtu dhe  ditëlindjes së Komandantit Legjendar Adem Jashar-it i cili i pari paraqiti në skenë  USHTRIN QLIRIMTARE TË Kosovës, në  Drøbak organizohet turniri tradicional në futball të vogël.

Ky turnir si cdo herë mbanë emrin "ADEM JASHARI"

 

Ky turnir ne futboll te vogël do të mbahet më datat  28. dhe 29. nëntor të këtij viti.

 

Ekipet mund te fillojnë të paraqiten që tani dhe ky regjistrim do te vazhdojë der më deri 10 nëntor

 

Salla e sportit është pajisur me të gjitha gjerat qe jan te domosdoshme, zërimi, ndriqimi, nxemja, palestra per shiquesit.

Poashtu aty nuk do të mungojë as servim i lehtë ne ushqim dhe pije joalkoholike.

Salla posedon parking të mjaftueshem per veturat e tuaja.

 

Për informata më të hollësishme mundë të paraqiteni në telefonin celular   

 

.                              91 86 68 62.

.                   Jeni te mirëseardhur të gjithë!


 

                      Rilindja Video Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

 

 

                         Rilindja Nett Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

       Radio Rilindja Oslo cdo të premte 20.00 - 23.00