SHIKONI TV LIVE


Në klubin Rilindja, tani pergaditet edhe byreku!

27.08.2014

Njoftojmë publikun e gjërë se lokalet e Klubit Futbollistik Rilindja, tani e tutje ofron edhe byrek si dhe gjellëra të të tjera nga kuzhina jonë tradicionale.

 

Tani mundë të keni mundësi të bëni edhe porosi në numrin e telefonit: 22 30 78 76 audemars piguet replica

Orari i porosive: e diel - e enjte : 10:00 - 22:00  dhe e premte- e shtunë prej orës 10:00 - 24:00

Me respekt

Kryesia e KF Rilindja

inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper

 

                      Rilindja Video Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

 

 

                         Rilindja Nett Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

       Radio Rilindja Oslo cdo të premte 20.00 - 23.00